Trevor Moss and Hannah Lou
Brexit Blues 1: Trevor Moss & Hannah Lou
desembre 14, 2018
9:00 pm
Palma
Novo Cafè Lisboa
Google Map
Tickets

Primer concert del cicle de 4 concerts dedicat a la música folk, indie, rock i d’autor feta a la Gran Bretanya amb motiu de la seva sortida de la UE.

Ens visiten de nou TREVOR MOSS & HANNAH-LOU aquesta parella de cantautors del sud de Londres que ja ens visitaren fa uns anys en el marc del SUMMER PIE FESTIVAL.

Trevor Moss & Hannah-Lou són uns dels artistas més inquiets del panorama anglès. Molt joves iniciaren el projecte Indigo Moss de caire netament “indie” però poc després conegueren Danny G. Wilson i entraren a formar part del col·lectiu que als voltants de Danny es formà, el supergrup Danny & The Champions Of The World. Passada aquesta etapa iniciaren una interessantíssima carrera on no sols facturen discs tan meravellosos com aquell “La Ferme de Fontenaille” (2013, The APRC) sinó que s’embarquen en molts i diversos projectes: la creació d’un segell independent (The APRC), promotors de concerts a l’entranyable sala “The Betsy Trotwood” de Londres i la creació d’un podcast, The Lantern Society, on Trevor Moss es dedica a enregistrar cantautors acústics d’arreu del país sempre sota el format de directe a micro… a banda de tenir el seu primer fill.

I a més de tota aquesta activitat, Trevor Moss & Hannah-Lou són fervents defensors de la total independencia creativa, són practicats acurats de la filosofía DIY i dels enregistraments en format analògic, en directe, sense post-producción, com a millor forma de registrar la música capturant l’energia del directe.

Per a aquesta segona visita ens porten acabar de sortir del forn el seu cinquè disc que porta per títol “Fair Lady London” (2018, Maiden Voyage) i del qual el gran productor Ethan Johns ha dit: “És una obra mestra”.